Pietre Semiprețioase: Beneficii și utilizări

Ce sunt pietrele semiprețioase?

Pietrele semiprețioase sunt niște bucăți de minerale care, după ce sunt fațetate și lustruite, sunt folosite la crearea bijuteriilor sau altor accesorii.

Datorită proceselor avansate de finisare și tăiere, pietrele semiprețioase pot fi cumpărate într-o mulțime de forme și, pe lângă faptul că atrag priviri datorită coloritului divers, mai au proprietăți curative care ajută la echilibrarea corpului, minții și spiritului.

 Cuarț Roz

Cuarțul roz este considerat piatra inimii și a iubirii necondiționate. Semnificația acestei pietre este strâns legată și de culoarea sa. Rozul reprezintă blândețe, calm, feminitate, compasiune și dragoste. Cuarțul Roz relaxează trupul și mintea, conferă frumusețe interioară și exterioară. 

Pietre Semiprețioase: Beneficii și utilizări

Această piatră semiprețiioasă este foarte eficientă în vindecarea emoțională a problemelor de relaționare. Stimulează capacitatea de autovindecare a pielii prin acțiunea sa în punctele energetice cheie ale feței. Substanțele vitale ale cuarțuli roz pun sângele in mișcare, hrănind tenul cu oxigen și nutrienți. Pielea capătă mai multă elasticitate, ridurile devin vizibil reduse iar procesul de îmbătrânire este întârziat.

Poți include această piatră cu proprietăți extraordinare în viața ta începând cu rutina de îngrijire a feței, cu ajutorul produselor Safe Care: 


Jad verde

Despre jad se spune că e un fel de piatră magică, considerată piatra curajului și a echilibrului. Se crede că jadul protejează împotriva relelor și are un efect de calmare asupra organismului. Această piatră semiprețioasă  emite o serie de energii de frecvenţă joasă, care pot stimula organismul să se vindece singur. 

Pietre Semiprețioase: Beneficii și utilizări

Safe Care îți oferă posibilitatea să încadrezi această piatră cu proprietăți deosebite în rutina ta zilnică de îngrijire cu ajutorul Rollerului pentru Masaj Facial din Jad Verde. Acesta stimulează sistemul imunitar și circulator și  oferă  o luminozitate aparte tenului.

Ametist

Ametistul este o varietate de cuarț care se cristalizează sub formă de vârfuri mov transparente, de diferite dimensiuni . Este considerată o piatră semiprețioasă cu o foarte mare vibrație spirituală, aduce un calm natural și protejează de energiile negative din mediul înconjurător. 

În plan mental, ametistul poate să calmeze sau să stimuleze, în funcție de nevoia de moment. Este recomandat pentru practicile meditative, fiind excelent pentru a găsi liniștea și înțelegerea profundă. 

Pietre Semiprețioase: Beneficii și utilizări

Pentru ten, această piatră semiprețioasă are proprietăți de calmare și relaxare, iar atunci când este folosit constant pentru masaj, ajută la tonifiere, „lucrând” mușchii care au tendința de a se lăsa. 

Produsele Safe Care care conțin această piatră cu proprietăți uimitoare sunt:


Ochi de tigru

Piatra “ochi de tigru” este considerată o piatră semiprețioasă ce oferă o protecție puternică, care te încurajează să trăiești cu îndrăzneală și curaj în toate aspectele vieții. Are proprietatea de a aduce noroc și succes în viața purtătorului, mai ales pe plan financiar. Ea sprijină mintea în a se concentra, promovând claritatea mentală și ajută  la rezolvarea problemelor  în mod obiectiv. 

Pietre Semiprețioase: Beneficii și utilizări

Piatra Ochi de tigru este deosebit de utilă în alungarea fricii și a anxietății, cât și în recunoașterea propriilor nevoi în raport cu nevoile celorlalți. În plus, stabilizează schimbările de dispoziție,  dă voință și încredere în sine.

De asemenea,  poți beneficia și de bineficiile care le aduce tenului, cu ajutorul Rollerului Dublu pentru Masaj Facial din Piatră Naturală Ochi de Tigru de la Safecare. Acest dispozitiv de masaj al tenului stimulează colagenul pentru netezirea liniilor fine, reduce inflamația, detoxifică tenul și oferă o strălucire naturală. 

Pentru a te putea bucura de toate beneficiile prezentate mai sus, te invităm să încerci produsele noastre de îngrijire a tenului cu pietre semiprețioase de pe safecare.ro. Include aceste produse în rutina ta de skincare și rezultatele vor apărea în scurt timp. 

Pietre semipretioase

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt revizuite inainte de a fi postate