Solutie de Sterilizare pentru Uz Casnic: Curata locuinta in siguranta
Cand vine vorba de produsele pe care le folosesti pentru a-ti curata casa zilnic, cel mai bine este sa renunti la produsele chimice. Aceste metode si produse clasice de curatare sunt toxice si iti pot dauna atat tie, cat si familiei tale. 

Produse toxice pe care le folosesti pentru curatare

Detergentii conventionali universali
Agentii de curatare care au sarcina de a distruge mizeria si grasimea contin, de obicei, eteri de glicol, un tip de substante petrochimice care pot patrunde in fluxul nostru sanguin prin piele (chiar daca purtati manusi) sau prin inhalare. Conform lui Ashleigh Frager, fondatorul Back to Basics, un site web care sprijina viata ecologica. "Se stie ca eterii de glicol provoaca oboseala, letargie, greata si posibile leziuni ale ficatului si rinichilor – si ca alte substante chimice din agenti de curatare cauzeaza simptome acute imediate, cum ar fi dureri de cap, stranut, inrosire a ochilor, dureri de stomac sau greata si iritarea pielii”.
Solutie de Sterilizare pentru Uz Casnic: Curata locuinta in siguranta

Substantele pentru albire
Clorul, componenta principala a inalbitorului, este o substanta chimica din familia halogenului, care include si iodul, explica Courtney Sperlazza, MPH, epidemiolog, biostatistician si editor de continut experiential la Bulletproof. "Expunerea excesiva la clor poate interfera cu absorbtia iodului in glanda tiroida, care in timp poate provoca boli tiroidiene”, spune aceasta. Din acest motiv, ea recomanda persoanelor cu tulburari tiroidiene cunoscute si deficit de iod sa fie deosebit de atenti in a evita inalbitorul. Pentru curatarea gospodariei, poti folosi o pasta din bicarbonat de sodiu si apa pentru a face fata locurilor dificile si sa adaugi otet in rufe ca agent natural de albire.

Odorizantele de camera
In spatele ingredientului "parfum”, regasit pe toate odorizantele de camera din comert, se ascunde un pachet de substante chimice toxice, inclusiv ftalati, compusi de polietilen glicol (PEG) si formaldehida, dintre care multe s-au dovedit ca au legatura cu aparitia cancerului, malformatlori congenitale, dezechilibrelor hormonale si alergiilor la copii.  O alternativa sigura care este utilizarea de  uleiuri esentiale de calitate aromaterapeutica in loc de parfum sintetic.

Detergentul de vase 
Majoritatea detergentilor de vase contin substante care ajuta la crearea de spuma, dar care iti pot irita si pielea. Deoarece acest produs de curatare intra in contact direct cu pielea, poate provoca iritatii ale pielii, cum ar fi dermatita, eruptii cutanate si piele uscata. 

Alege solutia sigura pentru curatarea si dezinfectarea locuintei
Acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care le folosesti zilnic sau saptamanal, in timpul curateniei. Te-ai gandit pana acum cat de toxice pot fi aceste produse pentru sanatatea ta sau a copiilor tai? Din fericire, exista si alternative naturale pentru produsele clasice de curatare. Unul dintre ele este Generatorul de Solutie de Sterilizare pentru Uz Casnic Safecare
Cu ajutorul acestui dispozitiv poti transforma apa obisnuita de la robinet intr-o solutie de curatare si sterilizare eficienta si nontoxica pentru casa ta. Generatorul este controlat de un microcomputer si foloseste apa sarata normala ca materie prima pentru a produce apa dezinfectata ce poate dezinfecta suprafete de aproape orice fel. Acesta produce o solutie de hipoclorit de sodiu foarte eficienta, cu specru larg de utilizare si fara toxicitate, intr-un mod rapid si convenabil. Este sigur, ecologic, econimic, fara toxicitate si nu are efecte negative asupra organismului. 
Solutie de Sterilizare pentru Uz Casnic: Curata locuinta in siguranta
Generatorul de solutie de sterilizare pentru uz casnic are o gama larga de aplicabilitate:
  1. La dezinfectarea suprafetelor: Fie ca este vorba de mobila, podea, lenjerie de pat, bai sau alte suprafete, solutia realizata cu ajutorul dispozitivului te va ajuta sa dezinfectezi cu usurinta orice suprafata.
  2. Utilizat in vehicule: Avand in vedere ca acest generator de solutie dezinfectanta nu contine alcool, acesta este neinflamabil si mai putin periculos. Asadar, este ideal sa il transportati in vehicul si sa il utilizati dupa cum doriti.
  3. Folosit pentru a dezinfecta diverse gadget-uri electronice personale, custi pentru animale de companie si jucarii pentru bebelusi.
  4. Folosit pentru a steriliza fructe/legume, ustensile de bucatarie si haine: Tot ce trebuie sa faci este sa pulverizez uniform solutia  pe fructe si legume si sa le spelii cu apa curata dupa 5 minute
  1. Ca o alternativa naturala la dezinfectantul obisnuit pentru maini – igienizarea a devenit o norma acum, dar igienizarea frecventa a mainilor poate avea efecte periculoase si poate provoca cancer de piele. Pentru a-ti tine toate grijile la distanta, acest dispozitiv este cea mai buna solutie, deoarece este 100% natural. Eficienta asupra germenilor, usoara pe piele si natura ecologica a solutiei dezinfectante il fac o alegere perfecta. Doar pulverizeaza si usuca mainile cu prosopul dupa 30 de secunde.
Ce ai zice sa acorzi mai multa atentie produselor de curatare pe care le folosesti? Descopera mai multe despre Generatorul de Solutie de Sterilizare direct pe site!
Surse:
Generator solutie dezinfectare si sterilizare

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt revizuite inainte de a fi postate